KONTAKTNI PODATKI

KUFER
Aleš Ferčal s.p.
Nad izviri 36
2204 Miklavž na Dr.p.
SLOVENIJA

Tel.: 02/629 25 50
GSM: 031 362 480
email: info@kufer.si

Prikaži večji zemljevid


O PODJETJU KUFER

Podjetje KUFER smo ustanovili leta 2003 in si za cilj zadali zadovoljiti želje in potrebe naših strank. Podjetje je nastalo iz ideje o izposojanju strešnih kovčkov. Zastavljeni cilji so se postopoma začeli uresničevati - prvotna izposoja je zaradi rastočega povpraševanja po le-tej in iz potrebe ter želje strank prerasla še v prodajo.

Naša osnovna dejavnost je prodaja in izpososja strešnih kovčkov, nosilcev za avtomobile, smuči in kolesa, priznanih blagovnih znamk. Na območju Slovenije se lahko pohvalimo s svojo kvalitetno ponudno združeno s bogatimi izkušnjami in ugodnimi cenami.

naš razvoj temelji na vrednotah kot so delavnost, iznajdljivost, konkurenčnost in prizadevanje za zadovoljstvo slehernega obiskovalca. Sledimo novostim in spremembam ter potrebam naših strank, zato ponujamo izdelke blagovnih znamk, ki vključno s svojo kakovostjo, obliko in lastnostmi zagotavljajo garancijo kakovosti.

Da bi strankam omogočili hitrejšo izbiro in olajšali odločitev, ponujamo v našem razstavnem prostoru različne modele, katere lahko po predhodnem svetovanju tui poskusite na vašem avtomobilu.


VIZIJA PODJETJA KUFER

Stranki ponuditi spoštovanja vreden izdelek za kar se da najboljšo ceno.

ČE ŽELIMO BITI USPEŠNI, MORAMO BITI TUDI UČINKOVITI.

© 2012-2016 Kufer.si   Oblikovanje in izdelava: ri{build}   Vse pravice pridržane. Cene so v EUR z davkom.